Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.
Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

Tuinpoorten

De tuinpoort is een onmiskenbaar item in elke tuin. Op de eerste plaats is ze functioneel: door het eenvoudig, maar goed doordachte concept beschermt ze Uw privacy en geeft ze U een gevoel van rust, wetende dat de kinderen en/of huisdieren de tuin niet kunnen verlaten. De poorten zijn verkrijgbaar in een enkele of dubbele vleugel. Elke tuinpoort is warmbad verzinkt, daarna gecoat en voorzien van polyamide-slot met profielcilinder.

Meer info

Spijlenpoorten

Deze industriële draaipoort vormt de ideale bescherming voor Uw bedrijfsterrein. Ze is verkrijgbaar in een enkele of in dubbele vleugel en is zeer gemakkelijk in gebruik. Ze kan standaard een breedte tot 6,00m overbruggen. Door de degelijke afwerking met warmbadverzinking en coating is ze zeer gemakkelijk te onderhouden. Het is een standaard-produkt en kan daarom snel geleverd worden. Bovendien kan ze op bestelling geleverd worden in afwijkende maten.

Meer info

Sierpoorten

Synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ruim assortiment sierhekwerk, draai- en schuifpoorten. Op maat geleverd en geplaatst door ervaren monteurs. Uw persoonlijke wens is onze uitdaging. Ons gamma is enorm uitgebreid en laat U alle mogelijke vrijheid bij de keuze van Uw hekwerk. Een standaardtype of een model volgens Uw eigen wensen, Uw keuze wordt op maat uitgetekend en geproduceerd. Elk hek wordt volledig thermisch verzinkt en afgewerkt met een coating in de gewenste ral-kleur. Wij bieden U geheel vrijblijvend een folder aan zodat U een idee krijgt van de mogelijkheden die wij U kunnen bieden. RiVa-hekwerk onderscheidt zich op het vlak van maatwerk en oog voor detail. Sierpoorten zijn ook verkrijgbaar in ALU-uitvoering.

Meer info

Aluminium poorten

Nieuw in ons programma zijn de elegante en corrosievrije poorten en hekken uit aluminium. Aluminium voldoet aan alle verwachtingen: het is duurzaam, licht, decoratief, en makkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Meer info

Bekijk meer informatie over poorten in Weert, Valkenswaard, Helmond en Eindhoven.

1

2

3