Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.

Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

De beste gaashekwerken

Bent u op zoek naar een leverancier voor gaashekwerk in Eindhoven? Bel dan met RiVa. Wij leveren gaashekwerk van top klasse en plaatsen de hekken ook voor u. Wij garanderen dat uw hek uiterst zorgvuldig door ons wordt geïnstalleerd. Bovendien staan wij garant voor een duurzame aankoop als u bij ons een gaashekwerk aanschaft. Wij leveren ook de poorten voor de hekwerken bij u in Eindhoven en omstreken en kunnen diverse opties aanbieden voor het bedienen van een poort.

Leverancier die staat voor top klasse

Wij zeggen niets teveel wanneer wij zeggen dat wij alleen voor top klasse gaan. RiVa levert alleen gaashekwerk in Eindhoven van de beste kwaliteit en wij hebben specialisten in huis die het zodanig komen plaatsen in Eindhoven dat het staat als een huis wanneer het opgeleverd is. Wij hebben een uitstekende naam opgebouwd in Eindhoven en zijn dat plan waar te maken wanneer u een hekwerk bij ons besteld.

Wanneer gaashekwerken

Gaashekwerk is algemeen geschikt voor elke afscheiding maar er springen wel een aantal mogelijkheden uit die dit erg geschikt maken. Gaashekwerk is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor grote oppervlaktes. Dit kan bijvoorbeeld een sportveld of een fabriek zijn waar afscherming voor nodig is. Ook voor scholen en overheidsgebouwen is dit uitermate geschikt.

Verschillende mogelijkheden

Zo is het mogelijk om in het gaas een blindering te weven die het onmogelijk maakt om er doorheen te kijken. Tevens zijn er diverse patronen mogelijk voor het gaas waarbij ruit en vierkante patronen tot de mogelijkheden behoren.

Ook voor u toegangspoorten

Gaashekwerken bieden meer mogelijkheden dan men denkt.Wij kunnen naast gaashekwerk in Eindhoven ook de poorten leveren voor u.

gaashekwerk Eindhoven

Wij leveren draai- en schuifpoorten die in het hek geplaatst worden maar we kunnen ook rol poorten leveren die apart in het hek geplaatst worden. Deze kunnen voorzien worden van systemen die het openen automatiseren en wij kunnen tevens opties aanbieden zoals kaartlezers. Wij leveren ook slagbomen.

Neem contact op voor een mooie offerte

Zoekt u het beste gaashekwerk in Eindhoven? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u langs in Eindhoven om de mogelijkheden door te nemen en wij geven u dan met alle plezier een hele mooie offerte die u rustig kunt vergelijken. Overtuig uzelf van onze klasse en koop duurzaamheid en kwaliteit in met een hekwerk van ons.