Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.

Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

Top klasse hekwerk voor bedrijf en sportveld

Bent u als bedrijf of sportvereniging op zoek naar gaashekwerk in Helmond en zoekt u hiervoor een top klasse leverancier die dit kan verzorgen? Neem dan contact op met RiVa voor een mooie offerte. Wij leveren gaashekwerk van top kwaliteit en plaatsten deze ook voor u. Naast het gaashekwerk, leveren wij tevens de poorten voorzien van de gewenste automatisering.

Een leverancier met een top reputatie

Wij hebben inmiddels in Helmond en omgeving een behoorlijke reputatie opgebouwd. Veel klanten zijn bijzonder tevreden over de producten die wij leveren en de service van onze organisatie. Wij houden deze reputatie graag in stand en zullen er alles aan doen om ook u dezelfde kwaliteit te leveren als al die andere tevreden klanten in Helmond. Dat betekent dat u ook bij de installatie van uw gaashekwerk in Helmond kunt vertrouwen op onze diensten en dat wij zorgen voor de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Het grote voordeel van gaashekwerken

Gaashekwerk is algemeen gebruikt als afscheiding voor bedrijven, sportvelden, scholen en overheidsgebouwen. En dat is niet voor niets want gaashekwerken kunnen grote oppervlaktes makkelijk bestrijken. Met onze gaashekwerken is dat niet anders. Ook wij zijn in staat om grote oppervlaktes snel en goedkoop te voorzien van een afscheiding waar u jarenlang op kunt vertrouwen.

De opties voor gaashekwerken

Gaashekwerk biedt meer opties dan men in eerste instantie zou denken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het gaas te voorzien van een blindering om doorkijk te voorkomen. Tevens zijn er verschillende patronen van het gaas zelf mogelijk zoals ruit en horizontale patronen. Een gaashekwerk hoeft niet perse een saai hekwerk te zijn zoals men zo vaak ziet.

gaashekwerk in Helmond

Uw toegangspoorten ook verzorgd

Naast gaashekwerk in Helmond leveren wij ook de poorten voor deze hekwerken. Wij leveren draai- en schuifpoorten in Helmond die in het hek geplaatst worden maar wij kunnen ook rol-poorten leveren die ervoor geplaatst worden. Tevens kunnen wij slagbomen leveren. Voor alle poorten kunnen wij uitgebreide opties leveren om de poorten automatisch te bedienen.

Neem contact op

Zoekt u een leverancier voor gaashekwerk in Helmond? Neem dan contact op met Riva Hekwerk voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag bij u langs in Helmond om samen met u de mogelijkheden door te nemen. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken.