Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.

Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

Het beste hekwerk voor grote oppervlaktes

Bent u op zoek naar een afscheiding voor uw bedrijf, sportveld, overheidsgebouw of bedrijf in Valkenswaard? En zoekt u een leverancier die gaashekwerk in Valkenswaard kan leveren voor de beste kostprijs? Neem dan contact op met RiVa voor het beste hek voor de beste prijs. Wij leveren gaashekwerk voor algemene toepassingen en kunnen tevens de poorten en slagbomen leveren inclusief uitgebreide automatisering opties. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden of neem gewoon contact met ons op voor meer info.

Een gaashekwerk hoeft niet saai te zijn

De algemene opvatting is dat gaashekwerken nogal saai zijn maar dat hoeft niet. Er zijn verschillende opties beschikbaar om er net even iets anders van te maken. Zo zijn er verschillende patronen beschikbaar en kan het gaas voorzien worden van een blinderingsdoek om doorkijk te voorkomen. Tevens zijn er nog mogelijkheden om de bovenkant van het gaashekwerk te voorzien van maatregelen om het overklimmen onmogelijk te maken.

De voordelen van gaashekwerken

Gaashekwerken hebben als voordeel dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn over grote oppervlaktes. Daarom zijn gaashekwerken uitstekend geschikt voor sportvelden en scholen. Maar ook voor bedrijven en overheidsgebouwen kan dit hekwerk de beste optie zijn. En niet onbelangrijk, het gaashekwerk is een uitstekende optie wanneer u voor de beste prijs gaat.

gaashekwerk in Valkenswaard

De topper in hekwerken

RiVa heeft zich inmiddels bewezen als leverancier en installateur van duurzame hekwerken. Wij hebben de afgelopen jaren een behoorlijke reputatie opgebouwd in Valkenswaard en omstreken. Dit is onder andere het gevolg dat door ons een gaashekwerk in Valkenswaard altijd compleet wordt geleverd en geïnstalleerd op een manier zoals u dat van ons mag verwachten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat ook uw gaashekwerk in Valkenswaard zal blijven staan zoals het moet staan.

Uw toegangspoorten ook verzorgd

Wij verzorgen ook de toegangspoorten van uw gaashekwerk in Valkenswaard. Wij kunnen draai en schuifpoorten leveren die in het hek geplaatst worden maar we kunnen ook rolpoorten leveren die ervoor geplaatst worden.Tevens leveren wij diverse soorten slagbomen.
Voor alle poorten kunnen wij opties aanbieden om deze handmatig of automatisch te openen.

gaashekwerk in Valkenswaard

Neem nu contact op voor meer info

Zoekt u een leverancier voor een prachtig en sterk gaashekwerk in Valkenswaard? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Valkenswaard om samen met u de mogelijkheden door te nemen en wij geven u dan een prachtige offerte die geheel vrijblijvend is.