Het beste hek voor bedrijf en sportveld

Bent u als bedrijf of sportvereniging op zoek naar een leverancier die gaashekwerk in Weert kan leveren voor de beste kostprijs? Neem dan contact op met RiVa. Wij leveren duurzame hekwerken in Weert en plaatsen deze ook voor u. Wanneer u een gaashekwerk bij ons besteld dan bent u zeker van duurzaamheid en een hekwerk dat blijft staan als een rots. Tevens bieden wij ruime opties aan om ook uw poorten zoals draai en schuifpoorten en slagbomen te leveren die automatisch bediend kunnen worden.

Een top klasse specialist

Wij roepen niet zomaar dat wij de specialist zijn in het verzorgen van gaashekwerk in Weert. Wij hebben de afgelopen tijd een uitstekende reputatie in Weert en omstreken opgebouwd en houden die graag in stand wanneer wij ook bij u een gaashekwerk mogen plaatsen. Onze medewerkers zijn vakmensen die weten hoe gaashekwerken geplaatst moeten worden en laten niets aan het toeval over om het hek op de juiste manier bij u op locatie te plaatsen.

De voordelen van gaashekwerken

Het mag duidelijk zijn dat gaashekwerk algemeen gebruikt is en dat is niet voor niets want deze hekwerken hebben veel voordelen. Het grote voordeel is dat gaashekwerken zeer geschikt zijn voor grote oppervlaktes. Dit maakt deze hekwerken uitermate geschikt voor sportvelden, fabrieken, scholen en overheidsgebouwen. Wij leveren gaashekwerk in Weert aan diverse klanten en wij hebben al meerdere malen laten zien dat de keuze voor gaashekwerken in veel gevallen de juiste is.

Toegangspoorten voor uw hekwerk

Uiteraard wilt u ook graag een toegangspoort voor uw hekwerk. Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Wij leveren draai en schuifpoorten die geheel in het hek passen maar we leveren ook rolpoorten in Weert die apart geplaatst worden. Tevens leveren wij slagbomen.
Voor al deze poorten kunnen wij uitgebreide opties aanbieden om deze automatisch te openen.

Verschillende opties mogelijk

Gaashekwerk biedt meer opties dan men zou kunnen denken. Zo zijn er verschillende motieven mogelijk van het gaas zelf en er zijn mogelijkheden om het gaas te blinderen met doek dat door het gaas verweven kan worden. Er zijn dus meer mogelijkheden dan het traditionele gaashekwerk dat men zo vaak ziet.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.