De beste hekwerken geplaatst door de vakman

Bent u op zoek naar hekwerk in Eindhoven voor uw woning of bedrijf en zoekt u bij voorkeur een bedrijf dat veel opties kan aanbieden en het ook professioneel kan plaatsen? Dan is Riva Hekwerk het bedrijf in dat u zoekt. Wij leveren alle soorten hekwerken in Eindhoven zoals gaashekwerken, dubbelstaafmat hekwerken, spijlenhekwerken en sierhekwerken. Daarbij bieden wij opties aan om de poorten van uw hek automatisch of handmatig te openen.

De specialist in vele hekwerken

RiVa is de specialist in het leveren en plaatsen van een geschikt hekwerk voor een bedrijf, woning en sportveld. Wij leveren in Eindhoven een uitgebreid assortiment aan van verschillende hekwerken die wij ook plaatsen. Daarnaast bieden wij opties aan om de poorten van de hekken automatisch en handmatig te openen. Wij gebruiken alleen de beste materialen en ook bij de plaatsing is ons uitgangspunt dat het gewoon goed moet zijn.

Standaard gaashekwerken

Het gaashekwerk is het meest gebruikte. Wij leveren dit hekwerk in Eindhoven. Dit hek kan algemeen ingezet worden voor bedrijven en woningen maar is ook uitermate geschikt voor sportvelden en tennisbanen. Er zijn verschillende opties beschikbaar zoals ruitvormig harmonicagaas dat verzinkt en geplastificeerd kan worden.

Top klasse dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk heeft als eigenschap dat het mooier en steviger is dan gaashekwerk. Deze staalmatten zijn in een warm bad verzinkt en gecoat en garanderen een lange levensduur. Wij kunnen deze hekken in groen, grijs en zwart leveren in Eindhoven.

Spijlenhekwerken met het mooiste uiterlijk

Wilt u echt iets moois en stevigs? Kies dan voor een spijlenhekwerk. Wij kunnen dit hekwerk in Eindhoven leveren en garanderen een lange levensduur. Deze hekken zijn bijzonder geschikt voor woningen om er iets moois van te maken. Het spijlenhekwerk kan eventueel uitgebreid worden met sierelementen.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.