Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.
Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

De beste hekwerken geplaatst door de vakman

Bent u op zoek naar hekwerk in Eindhoven voor uw woning of bedrijf en zoekt u bij voorkeur een bedrijf dat veel opties kan aanbieden en het ook professioneel kan plaatsen? Dan is Riva Hekwerk het bedrijf in dat u zoekt. Wij leveren alle soorten hekwerken in Eindhoven zoals gaashekwerken, dubbelstaafmat hekwerken, spijlenhekwerken en sierhekwerken. Daarbij bieden wij opties aan om de poorten van uw hek automatisch of handmatig te openen.

De specialist in vele hekwerken

RiVa is de specialist in het leveren en plaatsen van een geschikt hekwerk voor een bedrijf, woning en sportveld. Wij leveren in Eindhoven een uitgebreid assortiment aan van verschillende hekwerken die wij ook plaatsen. Daarnaast bieden wij opties aan om de poorten van de hekken automatisch en handmatig te openen. Wij gebruiken alleen de beste materialen en ook bij de plaatsing is ons uitgangspunt dat het gewoon goed moet zijn.

Standaard gaashekwerken

Het gaashekwerk is het meest gebruikte. Wij leveren dit hekwerk in Eindhoven. Dit hek kan algemeen ingezet worden voor bedrijven en woningen maar is ook uitermate geschikt voor sportvelden en tennisbanen. Er zijn verschillende opties beschikbaar zoals ruitvormig harmonicagaas dat verzinkt en geplastificeerd kan worden.

Top klasse dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk heeft als eigenschap dat het mooier en steviger is dan gaashekwerk. Deze staalmatten zijn in een warm bad verzinkt en gecoat en garanderen een lange levensduur. Wij kunnen deze hekken in groen, grijs en zwart leveren in Eindhoven.

Spijlenhekwerken met het mooiste uiterlijk

Wilt u echt iets moois en stevigs? Kies dan voor een spijlenhekwerk. Wij kunnen dit hekwerk in Eindhoven leveren en garanderen een lange levensduur. Deze hekken zijn bijzonder geschikt voor woningen om er iets moois van te maken. Het spijlenhekwerk kan eventueel uitgebreid worden met sierelementen.

hekwerk eindhoven

hekwerk eindhoven

hekwerk eindhoven

Toegangspoorten met verschillende opties

U wilt uiteraard dat het hek ook open kan en daar zorgen wij ook voor. Wij leveren diverse poorten zoals draai- en schuifpoorten. Deze kunnen automatisch en handmatig bediend worden en de aansturing van de poorten kan zowel boven als onder de grond aangelegd worden. Tevens kunt u kiezen voor een handmatige bediening vanuit uw bedrijf of huis.

Neem contact op voor een mooie offerte

Zoekt u hekwerk in Eindhoven van top klasse? Neem dan contact op met ons voor een mooie offerte.

Wij komen graag bij u langs in Eindhoven om de situatie rond uw woning, bedrijf of sportlokatie te bekijken en wij garanderen u dan een pracht offerte die geheel vrijblijvend is.