De beste hekken voor bedrijf en woning

Heeft u plannen om een hekwerk te laten plaatsen rondom uw woning? Of zoekt u een hek om uw bedrijf af te schermen? Neem dan contact op met RiVa. Wij leveren hekwerk in Helmond van top klasse en bieden vele opties en een ruim assortiment aan. Wij leveren aan bedrijven, particulieren, overheden en sportverenigingen in Helmond en staan altijd garant voor de allerbeste kwaliteit en duurzaamheid voor zowel de hekwerken zelf als de plaatsing ervan.

De vakman voor uw hek

Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat hekken plaatst. Riva Hekwerk levert hekwerk in Helmond van top klasse en gebruikt daarvoor alleen de beste materialen en de beste vaklieden om de hekken te plaatsen. Wij plaatsen de hekken zodanig dat verzakking minimaal zal zijn en indien nodig brengen wij betonpoeren aan om de hekken stevig op te verankeren. Met hekwerken van ons bent u altijd verzekerd van top klasse en duurzaamheid.

Algemene gaashekwerken

Gaashekwerk is algemeen in gebruik en garandeert een snelle en duurzame oplossing om een sportveld of een bedrijf af te schermen. Wij leveren dit hekwerk in Helmond vrij regelmatig en kunnen u een mooie aanbieding doen om een mooi en duurzaam gaashekwerk te plaatsen.

Dubbelstaafmathekwerk voor meer stevigheid

Wilt u wat stevigers dan een gaashekwerk? Denk dan aan een dubbelstaafmat hekwerk. Deze hekken zijn voorzien van staalmatten en garanderen een goede beveiliging tegen indringers. Wij leveren deze hekken in Helmond in groen, grijs en zwart.

Spijlenhekwerk dat er zijn mag

Wilt u echt iets moois en stevigs? Ga dan voor een spijlenhekwerk. Met dit hekwerk heeft u veel mogelijkheden om de beveiliging van uw terrein maximaal te maken en u heeft tevens veel opties om het uiterlijk van het hek te verfraaien. Zoekt u een hek in Helmond van top klasse dan is dit hek echt een aanrader voor u.

Automatische en handmatige poorten

Uiteraard moet het hek niet alles afsluiten en daarom hebben wij ook poorten voor u in de aanbieding. Wij leveren schuif en draaipoorten die automatisch bediend kunnen worden. Gaat u liever voor handmatige bediening overweeg dan een besturing op afstand zodat u vanuit uw bedrijf en woning de poort kunt openen.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.