Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.
Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

Het beste hekwerk voor bedrijf, woning en sportveld

Bent u als woningeigenaar, sportvereniging of bedrijf op zoek naar hekwerk in Valkenswaard? Neem dan contact op met RiVa voor het beste hek. Wij leveren gaashekwerk, dubbelstaafmathekwerk en spijlenhekwerken. Tevens leveren wij in Valkenswaard de poorten voor uw hek inclusief alle opties om deze poorten zo gemakkelijk mogelijk te openen. Lees verder over onze mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info.

De hekken expert

Wij stellen gerust dat wij experts zijn op het gebied van hekken. Want hekwerken leveren mag dan simpel lijken maar het is het niet. Riva Hekwerk is de specialist voor hekwerk in Valkenswaard dat aan alle eisen voldoet. U kunt er bij ons van verzekerd zijn dat u het hek krijgt dat past bij de situatie van uw woning, bedrijf of sportveld in Valkenswaard. Door uw situatie vooraf nauwkeurig te bekijken, zorgen wij ervoor dat het hek voldoet aan uw wensen en aansluit bij uw situatie.

Gaashekwerken voor algemeen gebruik

Wilt u een standaard hek dat alleen bedoeld is om een afscheiding te maken?
Dan is een gaashekwerk een goede optie. Wij kunnen dit type hekwerk in Valkenswaard leveren in verschillende hoogtes en wij zorgen ervoor dat het hek staat als een rots wanneer wij het hek aan u opleveren.

Hekwerk Valkenswaard

Stevige dubbelstaafmat hekwerken

Wilt u een hek dat meer stevigheid biedt dan kunnen wij een dubbelstaafmat hekwerk aanbevelen. Deze hekwerken bieden meer stevigheid dan gaashekwerken en zien er bovendien ook nog eens mooi uit.

Hekwerk Valkenswaard

Spijlen en sierhekwerk

Wilt u er helemaal iets moois van maken? Ga dan voor een spijlen hekwerk of sierhekwerk. Deze hekken bieden veel mogelijkheden om de beveiliging optimaal te maken. Daarbij kunt u met een spijlenhekwerk opties benutten om het het er fraaier uit te laten zien.

Hekwerk Valkenswaard

Uw poort handmatig of automatisch open

Wij kunnen ook poorten leveren in Valkenswaard voor uw hekwerken die tevens op verschillende manieren bediend kunnen worden. Wij kunnen afstandsbediening leveren zodat u vanuit uw woning of bedrijf de poort kunt openen maar we bieden ook opties aan met kaartlezers zodat een poort automatisch kan worden geopend.

Neem contact op voor het beste hek

Bent u nog steeds op zoek naar hekwerk in Valkenswaard? Stop dan met zoeken en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs in Valkenswaard om de situatie rond uw woning, bedrijf of sportlokatie in kaart te brengen en wij geven u dan een vrijblijvende offerte die zich kan meten met de beste aanbiedingen.