Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.
Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

Het mooiste hek geplaatst door de vakman

Heeft u plannen om een hek te laten plaatsen om uw woning of bedrijf en zoekt u hekwerk in Weert? Neem dan contact op met RiVa. Wij leveren dubbelstaafmat hekwerken, gaashekwerken, spijlenhekwerken en sierhekwerken. Tevens bieden wij verschillende opties aan om uw hek te openen met poorten zoals draai en schuifpoorten die automatisch en handmatig bediend kunnen worden.

De hekwerken specialist

Riva Hekwerk is al jarenlang de expert op het gebied van alle soorten hekwerk in Weert. Wij leveren aan bedrijven, particulieren en sportverenigingen en kunnen voor elk project de beste oplossing aanbieden. Ons assortiment is ruim inclusief opties om de poorten van de hekken te openen. Onze specialisten zijn vaak te vinden in Weert om weer een nieuw project af te leveren en zorgen er iedere keer weer voor om vakwerk af te leveren.

Gaashekwerken van top klasse

De gaashekwerken zijn zeer algemeen in gebruik en zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. U kunt gaas hekwerk gebruiken voor een afscheiding van uw bedrijf maar ook voor sportvelden is dit hek uitermate geschikt. Het is niet vreemd dat al vele klanten uit Weert ons gevonden hebben om een gaashekwerk door ons te laten plaatsen omdat onze gaashekwerken simpelweg van topklasse zijn.

Dubbelstaafmat hekwerken

Wilt u wat beter en mooiers dan zijn dubbelstaafmat hekwerken een mooie oplossing. De staalmatten die wij voor dit hekwerk gebruiken worden verzinkt en gecoat en garanderen een lange levensduur. Wij leveren deze hekken met grote regelmaat in Weert.

Een spijlenhekwerk voor het mooie uiterlijk

Wilt u er echt iets van maken? Denk dan aan een spijlenhekwerk. Deze hekwerken blinken uit in duurzaamheid en zien er ook nog eens buitengewoon fraai uit. Zoekt u hekwerk in Weert dat zich echt kan onderscheiden van de rest dan raden wij u onze top klasse spijlenhekwerken aan.

Hekwerk Weert

Handmatig of automatisch open

Uiteraard zijn hekwerken er niet voor bedoeld om iedereen tegen te houden. Daarom vergeten wij de poorten niet. Wij leveren draai en schuifpoorten die zowel automatisch als handmatig geopend kunnen worden. U kunt ook kiezen voor een afstandsbesturing zodat u vanuit uw bedrijf of woning de poort kan openen.

Neem contact op voor het mooiste hek

Zoekt u nog steeds hekwerk in Weert? Doe dat niet langer en neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs in Weert om de situatie te bekijken. Wij geven u dan een advies waarmee u verzekerd bent van een hek dat geheel voldoet aan uw wensen.