Het mooiste hek geplaatst door de vakman

Heeft u plannen om een hek te laten plaatsen om uw woning of bedrijf en zoekt u hekwerk in Weert? Neem dan contact op met RiVa. Wij leveren dubbelstaafmat hekwerken, gaashekwerken, spijlenhekwerken en sierhekwerken. Tevens bieden wij verschillende opties aan om uw hek te openen met poorten zoals draai en schuifpoorten die automatisch en handmatig bediend kunnen worden.

De hekwerken specialist

Riva Hekwerk is al jarenlang de expert op het gebied van alle soorten hekwerk in Weert. Wij leveren aan bedrijven, particulieren en sportverenigingen en kunnen voor elk project de beste oplossing aanbieden. Ons assortiment is ruim inclusief opties om de poorten van de hekken te openen. Onze specialisten zijn vaak te vinden in Weert om weer een nieuw project af te leveren en zorgen er iedere keer weer voor om vakwerk af te leveren.

Gaashekwerken van top klasse

De gaashekwerken zijn zeer algemeen in gebruik en zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. U kunt gaas hekwerk gebruiken voor een afscheiding van uw bedrijf maar ook voor sportvelden is dit hek uitermate geschikt. Het is niet vreemd dat al vele klanten uit Weert ons gevonden hebben om een gaashekwerk door ons te laten plaatsen omdat onze gaashekwerken simpelweg van topklasse zijn.

Dubbelstaafmat hekwerken

Wilt u wat beter en mooiers dan zijn dubbelstaafmat hekwerken een mooie oplossing. De staalmatten die wij voor dit hekwerk gebruiken worden verzinkt en gecoat en garanderen een lange levensduur. Wij leveren deze hekken met grote regelmaat in Weert.

Een spijlenhekwerk voor het mooie uiterlijk

Wilt u er echt iets van maken? Denk dan aan een spijlenhekwerk. Deze hekwerken blinken uit in duurzaamheid en zien er ook nog eens buitengewoon fraai uit. Zoekt u hekwerk in Weert dat zich echt kan onderscheiden van de rest dan raden wij u onze top klasse spijlenhekwerken aan.

Handmatig of automatisch open

Uiteraard zijn hekwerken er niet voor bedoeld om iedereen tegen te houden. Daarom vergeten wij de poorten niet. Wij leveren draai en schuifpoorten die zowel automatisch als handmatig geopend kunnen worden. U kunt ook kiezen voor een afstandsbesturing zodat u vanuit uw bedrijf of woning de poort kan openen.

 

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.