De mooiste hekwerken voor woning en bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe hekwerken voor uw woning, bedrijf of sportvereniging en zoekt u hiervoor een leverancier die hekwerken in Eindhoven kan leveren? Neem dan contact op met RiVa. Wij leveren gaashekwerken, dubbelstaafmathekwerken, spijlenhekwerken en sierhekwerken. Daarbij leveren wij ook de poorten voor hekwerken. Zoekt u een leverancier die hekwerken in Eindhoven kan verzorgen inclusief de automatisering van uw poorten? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

De hekwerk expert

Riva Hekwerk is de expert op het gebied van het plaatsen en afmonteren van hekwerken in Eindhoven. Wij gebruiken alleen de beste materialen en gaan ook bij de plaatsing niet over één nacht ijs. Indien nodig plaatsen wij de hekken op de stevig fundament om verzakking te voorkomen. De betonpoeren die wij hiervoor gebruiken worden door ons berekend om er zeker van te zijn dat de hekwerken niet zullen verzakken of scheef gaan staan.

Gaashekwerk voor bedrijf en sportveld

Wij leveren regelmatig gaashekwerken voor bedrijven en sportvelden in Eindhoven. En dat is niet zomaar omdat onze gaashekwerken van top klasse zijn. Deze hekwerken zijn uitermate geschikt om sportvelden mee af te bakenen. Door de simpele constructie zijn ze snel op te zetten.

Dubbelstaafmathekwerken voor meer stevigheid

Wilt u een hekwerk dat steviger is dan een gaashekwerk dan kunt u kiezen voor een dubbelstaafmathekwerk. Deze hekwerken zijn voorzien van stalen matten met spijlen om zo meer stevigheid aan te brengen in het hekwerk. Kies voor dit hekwerk wanneer u uw bedrijf in Eindhoven goed wilt beveiligen.

Sierhekwerken

Wilt u er helemaal iets moois van maken dan kunt u kiezen voor een sierhekwerk.
Deze hekken zijn in vele vormen leverbaar door ons in Eindhoven. U kunt kiezen voor standaard modellen die wij reeds in ons assortiment hebben maar we kunnen ook een geheel op maat gemaakt hek voor u maken. En om het helemaal compleet te maken kunnen wij ook de poorten voor u maken die in dezelfde stijl zijn als het hekwerk zelf.

 

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.