Hekwerken die staan als een huis

Wilt u rondom uw woning of bedrijf hekwerken laten plaatsen en zoekt u hiervoor een bedrijf dat hekwerken in Helmond kan leveren? Neem dan contact op met Riva. Wij leveren diverse hekwerken zoals gaashekwerken, dubbelstaafmathekwerken, spijlenhekwerken en sierhekwerken. Tevens verzorgen wij toegangspoorten die wij ook kunnen voorzien van automatisering. Lees verder over de opties die wij allemaal aan kunnen bieden of neem gewoon vrijblijvend contact op met ons voor een afspraak.

Hekken voor woningen, bedrijven en verenigingen

RiVa is het bedrijf dat hekwerken in Helmond kan leveren aan diverse klanten zoals particulieren, bedrijven en sportverenigingen. En wij laten het niet alleen bij de levering, wij plaatsen het hekwerk ook voor u. Wij hebben al vele hekken in Helmond afgeleverd en geplaatst tot volle tevredenheid van onze klanten. Aarzel niet en sluit u aan bij al die tevreden klanten uit Helmond die al hebben ervaren dat wij louter en alleen topkwaliteit leveren voor de beste prijs.

Standaard gaashekwerken

Gaashekwerken zijn een zeer algemeen gebruikt soort hekwerk dat geschikt is voor zowel woningen, bedrijven en verenigingen. Wij kunnen deze hekwerken in Helmond leveren in diverse hoogtes en bieden opties aan voor het gaas zelf zoals verschillende patronen in het gaas en toegangspoorten inclusief automatisering.

Een mooi hek met staalmatten

Wilt u iets stevigers en mooiers dan kunt u kiezen voor een staalmathekwerk. Deze hekwerken zijn steviger dan gaashekwerken en zijn beter te beveiligen tegen ongewenste indringers. De staalmatten kunnen geleverd worden in diverse kleuren met staande of liggende spijlen.

Oersterke spijlenhekwerken

Wilt u voor de top gaan en is beveiliging een noodzaak voor uw bedrijf in Helmond? Ga dan voor een spijlenhekwerk. Deze hekwerken zijn bijzonder stevig en kunnen voorzien worden van extra beveiligingen aan de bovenkant om te voorkomen dat ongewenste bezoekers over het hek heen klimmen. Wij leveren in combinatie met deze hekken ook de poorten inclusief automatisering.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.