Een hek dat staat als een huis

Heeft u plannen om een nieuw hek te laten plaatsen rondom uw bedrijf of woning in Weert en zoekt u een leverancier die hekwerken in Weert kan leveren? Dan bent u bij RiVa aan het juiste adres. Wij leveren hekwerken in diverse uitvoeringen waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Wij leveren tevens de toegangspoorten voor de hekken waarbij we ook mogelijkheden aanbieden om de poorten automatisch te laten openen. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden in Weert of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons bedrijf.

Voor woningen, bedrijven en verenigingen

Riva Hekwerk levert hekwerken in Weert aan bedrijven, particulieren en sportverenigingen. Onze hekken blinken uit in duurzaamheid en uiterlijk. Tevens zijn wij specialisten in het plaatsen van de hekken. Wij zorgen ervoor dat de hekwerken zo geplaatst worden dat verzakking en scheeftrekken tot een minimum beperkt zal worden. Met een hekwerk van ons bent u verzekerd van een hek dat de jaren zal doorstaan.

Gaashekwerken van top klasse

Bij ons kunt u terecht voor een gaashekwerk van hoge kwaliteit. Onze gaashekwerken zijn uitermate geschikt voor algemene doeleinden zoals sportvelden, een bedrijfsomrastering of een afrastering van weilanden en tuinen bij u in Weert en omgeving. Wij bieden verschillende patronen aan die aangebracht kunnen worden in het gaas en wij leveren tevens de poorten in Weert voor dit type hekwerk.

Dubbel staaf mathekwerken

Wilt u iets beters en mooiers dan kunt u kiezen voor een mathekwerk met staven. Deze hekwerken zijn stevig en geven een fraaier uiterlijk dan een gaashekwerk. Ook voor dit type hek kunnen wij verschillende opties aanbieden zoals de poorten en de motieven van de staven.

Spijlen en sierhekwerken

Wilt u er echt iets heel moois van maken dan is een spijlen of sierhekwerk een hele mooie optie. Met deze hekwerken verkrijgt u maximale stevigheid en heeft u voldoende mogelijkheden om het hek van veiligheidsvoorzieningen te voorzien die het vrijwel onmogelijk maken om er ongewenst doorheen te komen of er overheen te klimmen.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.