Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.

Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

De beste toegangspoorten voor uw bedrijf en woning

Bent u op zoek naar poorten om uw bedrijf of woning in Eindhoven af te schermen van ongewenste bezoekers en zoekt u hiervoor een bedrijf dat u de beste opties kan aanbieden? Neem dan contact op met RiVa. Wij leveren poorten in Eindhoven in diverse uitvoeringen en kunnen een uitgebreid pakket aan mogelijkheden aanbieden om uw toegangspoorten te bedienen. Lees verder wat de mogelijkheden zijn of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De specialist in toegangspoorten

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hekwerken en alle denkbare poorten in Eindhoven die met dit hekwerk geleverd kunnen worden. Wij leveren verschillende hekken voor bedrijven, woningen en sportverenigingen zoals gaas, dubbelstaafmathekwerk en sierhekwerk en wij combineren het plaatsen van deze hekken met het leveren van een geschikte toegangspoort. Wij leveren diverse poorten in Eindhoven waarbij er vele mogelijkheden zijn die zowel automatisch als handmatig bediend kunnen worden.

poorten Eindhoven

Geheel automatische bediening

U kunt er bij ons voor kiezen om geheel automatische poorten te laten plaatsen. Deze toegangspoorten kunnen voorzien worden van opties zodat de poort automatisch opent wanneer er een auto of een vrachtwagen bij de poort aankomt. Maar u kunt het ook combineren met een kaartlezer zodat medewerkers van uw bedrijf in Eindhoven toegang krijgen zodra ze de kaart tegen de lezer van de poort houden.

Op afstand bediende toegangspoorten

Wij leveren ook op afstand bedienbare poorten. Deze toegangspoorten kunt u vanuit uw bedrijf of woning in Eindhoven bedienen zonder dat u naar buiten hoeft te lopen om de poort te openen. Verschillende opties zijn mogelijk zoals een vaste console waarmee u de poort bediend maar een mobiele afstandsbediening is ook mogelijk.

poorten Eindhoven

Draai en schuifpoorten

Wij leveren zowel draai als schuifpoorten in verschillende uitvoeringen. Voor sierhekwerk kunnen wij ook poorten leveren die aansluiten bij het ontwerp van het sierhek.
Onze schuifpoorten kunnen standaard voorzien worden van automatisering die ondergronds is ingebouwd maar externe automatisering is ook mogelijk.

Neem contact op voor meer info

Zoekt u een bedrijf dat poorten in Eindhoven kan leveren? Neem dan contact op met ons door het formulier in te vullen of bel ons op. Wij komen met alle plezier bij u langs in Eindhoven om samen met u de situatie te bekijken en advies te geven welke poort het beste bij uw bedrijf of woning past. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt nalezen en vergelijken.