Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.

Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

De mooiste toegangspoort voor bedrijf en woning

Heeft u plannen om uw woning of bedrijf te laten voorzien van een hek en zoekt u hiervoor een bedrijf die hekken en poorten in Helmond kan leveren? Neem dan contact op met RiVa voor de beste toegangspoorten en de mooiste hekken. Wij leveren verschillende poorten inclusief automatisering waarmee u verzekerd bent van een veilige toegangspoort die ongewenste bezoekers effectief buiten de deur houdt. Lees verder over onze mogelijkheden of neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info.

De expert voor hekwerken en toegangspoorten

RiVa is de specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en poorten in Helmond. Wij leveren verschillende hekwerken zoals gaashekwerken, staalmathekwerken en sierhekwerken en voorzien deze hekken uiteraard van toegangspoorten die zowel handmatig als automatisch bediend kunnen worden.

Wij leveren verschillende opties aan om toegangspoorten te bedienen en daarnaast bieden wij vele opties aan zoals schuifpoorten om ruimte te besparen en de mooiste draaipoorten.

poorten Helmond

De mooiste poort voor uw hek

Wij leveren verschillende poorten in Helmond waarbij u kunt kiezen tussen draai en schuifpoorten. Draaipoorten zijn geschikt voor algemeen gebruik en wij leveren deze poorten met staalmatten maar ook sierpoorten behoren tot de mogelijkheden. Heeft u een toegang voor uw bedrijf in Helmond nodig dan is een schuifpoort wellicht een betere keuze vanwege de ruimtebesparing en de mogelijkheden van automatisering.

Nooit meer naar het hek lopen

Wij kunnen uw poorten voorzien van automatische systemen die geheel of semi-automatisch bediend kunnen worden. U kunt ervoor kiezen om de poort te voorzien van een kaartlezer maar u kunt de poort ook automatisch laten openen zonder beveiliging. En wanneer u uw bedrijf in Helmond wilt laten voorzien van slagbomen dan kunnen wij deze opties ook leveren.

Uw poort op afstand besturen

Wij leveren ook systemen om uw poorten op afstand te besturen. Wel zo gemakkelijk als u bezoek krijgt in uw bedrijf in Helmond en u niet elke keer naar de poort wilt open. Deze afstandsbediening kan met een vaste console gedaan worden maar ook met een mobiel apparaat.

Maak een afspraak voor een mooie offerte

Zoekt u nog steeds naar een bedrijf dat poorten in Helmond kan leveren? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen dan bij u in Helmond langs om samen met u te kijken welke poort het beste bij uw bedrijf of woning past.