De mooiste toegangspoort voor bedrijf en woning

Heeft u plannen om uw woning of bedrijf te laten voorzien van een hek en zoekt u hiervoor een bedrijf die hekken en poorten in Helmond kan leveren? Neem dan contact op met RiVa voor de beste toegangspoorten en de mooiste hekken. Wij leveren verschillende poorten inclusief automatisering waarmee u verzekerd bent van een veilige toegangspoort die ongewenste bezoekers effectief buiten de deur houdt. Lees verder over onze mogelijkheden of neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info.

De expert voor hekwerken en toegangspoorten

RiVa is de specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en poorten in Helmond. Wij leveren verschillende hekwerken zoals gaashekwerken, staalmathekwerken en sierhekwerken en voorzien deze hekken uiteraard van toegangspoorten die zowel handmatig als automatisch bediend kunnen worden.

Wij leveren verschillende opties aan om toegangspoorten te bedienen en daarnaast bieden wij vele opties aan zoals schuifpoorten om ruimte te besparen en de mooiste draaipoorten.

De mooiste poort voor uw hek

Wij leveren verschillende poorten in Helmond waarbij u kunt kiezen tussen draai en schuifpoorten. Draaipoorten zijn geschikt voor algemeen gebruik en wij leveren deze poorten met staalmatten maar ook sierpoorten behoren tot de mogelijkheden. Heeft u een toegang voor uw bedrijf in Helmond nodig dan is een schuifpoort wellicht een betere keuze vanwege de ruimtebesparing en de mogelijkheden van automatisering.

Nooit meer naar het hek lopen

Wij kunnen uw poorten voorzien van automatische systemen die geheel of semi-automatisch bediend kunnen worden. U kunt ervoor kiezen om de poort te voorzien van een kaartlezer maar u kunt de poort ook automatisch laten openen zonder beveiliging. En wanneer u uw bedrijf in Helmond wilt laten voorzien van slagbomen dan kunnen wij deze opties ook leveren.

Uw poort op afstand besturen

Wij leveren ook systemen om uw poorten op afstand te besturen. Wel zo gemakkelijk als u bezoek krijgt in uw bedrijf in Helmond en u niet elke keer naar de poort wilt open. Deze afstandsbediening kan met een vaste console gedaan worden maar ook met een mobiel apparaat.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.