Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.

Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

Toegangspoorten met mogelijkheden

Bent u van van om uw bedrijf of woning in Valkenswaard te voorzien van hekwerken inclusief poorten en zoekt u een bedrijf die deze poorten in Valkenswaard kan leveren? Neem dan contact op met RiVa. Wij zijn de specialist in hekwerken en poorten en leveren daarbij ook vele opties aan zoals automatiseringen voor het openen van de poort. Bij ons bent u altijd verzekerd van top kwaliteit en een ruime keuze aan mogelijkheden. Lees verder wat wij allemaal kunnen leveren of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een leverancier van top klasse toegangspoorten

Wij zeggen niets teveel wanneer wij stellen dat we alleen maar voor het allerbeste gaan.

Wij leveren alleen hekken en poorten in Valkenswaard die aan de hoogste eisen voldoen en leveren daarbij ook nog eens een uitstekende service om u ervan te verzekeren dat uw hekwerk en poort altijd in topconditie zal blijven.
Wij leveren vele opties voor uw hek en poort zoals automatiseringen en verfraaiingen.

poorten Valkenswaard

Ruime keuze aan toegangspoorten

RiVa biedt een ruime keuze poorten in Valkenswaard aan waaronder schuif en draaipoorten van staalmatten, gaasnetwerken en spijlenhekwerk.

Onze poorten zijn functioneel maar kunnen er ook bijzonder fraai uitzien. Wat te denken van een mooie sierpoort die mooi past bij uw huidige sierhekwerk. Wij kunnen dat allemaal leveren in Valkenswaard. En dat doen we nog eens voor een hele beste prijs ook.

Vanuit uw huis of bedrijf bediend

Als ondernemer wilt u natuurlijk uw tijd zo goed mogelijk besteden. Maar u wilt ook weten wie er allemaal op uw bedrijf in Valkenswaard aanwezig is. Daarvoor bieden wij automatisering aan met vele mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de poorten te laten voorzien van kaartlezers waarmee u exact kunt bepalen wie toegang hebben tot uw bedrijf. Een andere mogelijkheid is een afstandsbesturing die vanuit uw huis of bedrijf de poort kan openen.

Neem contact op voor een messcherpe offerte

Zoekt u nog steeds naar een leverancier voor poorten in Valkenswaard? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij komen dan met alle plezier bij u langs in Valkenswaard om u de mogelijkheden uit te leggen en geven u dan een offerte die u rustig kunt vergelijken met andere aanbiedingen.

Bovengronds of ondergronds

Wij kunnen er tevens voor zorgen dat de bediening van uw poort geheel ondergronds is. De voordelen ervan zijn dat het er fraaier uitziet en dat het weer minder invloed zal hebben op de werking van de onderdelen.