Uw specialist in levering en montage van hekwerk en poorten
Slide background

Prachtige hekwerken

Nieuw hekwerk nodig?
Kies voor kwaliteit en duurzaamheid van RiVa!

Goed beschermd!

Kies voor bescherming van uw woning of bedrijfspand.
Onze toegangspoorten bieden vele mogelijkheden.

Slide background

Montage & reparatie

Ook voor de gehele montage en diverse reparaties
kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk advies

Samen met onze jarenlange ervaring en
betrokken medewerkers geven wij het juiste advies.

Slide background

Allerlei hekwerken

Bekijk hier de mogelijkheden van nieuwe hekwerken.
Of neem contact op voor advies.

De beste poorten

Maak een keuze uit diverse soorten poorten.
Diverse schuif- en draaipoorten op maat.

De beste draai en schuifpoorten

Heeft u plannen om nieuwe poorten aan te schaffen om uw bedrijf of woning te beveiligen? Of bent u op zoek naar een mooie sierpoort voor uw woning in combinatie met een prachtig sierhek? Neem dan contact op met RiVa. Wij leveren hekwerken en poorten in Weert van een uitstekende kwaliteit met vele opties voor de automatisering van de poort. Lees verder over de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De hekwerk en toegangspoorten specialist

Riva is de expert op het gebied van poorten in Weert. Wij leveren verschillende hekwerken zoals gaashekwerk, staalmathekwerk, spijlenhekwerk en sierhekwerken. En uiteraard moet er in een hek een poort geplaatst worden en dat doen we dan ook met veel plezier voor elk hek dat wij leveren. Wij leveren diverse toegangspoorten en bieden vele opties aan om de poorten te bedienen. Met een toegangspoort van ons bent u verzekerd van gebruiksgemak en een optimale beveiliging van uw bedrijf of woning in Weert.

Poorten weert

Schuif/draaipoorten in diverse typen

Wij leveren draai en schuif poorten in Weert met verschillende opties. De draaipoorten zijn vooral erg in trek voor een hekwerk dat rondom een woning wordt geplaatst is. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig mooie sierpoort die exact aansluit bij het sierhekwerk. Schuifpoorten zijn vooral aan te bevelen voor de toegang tot uw bedrijf in Weert. Deze schuifpoorten bieden vele mogelijkheden aan om deze automatisch te laten openen.

Handmatig of automatisch bediend

U kunt door ons poorten laten plaatsen die gewoon met de hand bediend worden maar we kunnen de toegangspoort ook automatiseren. Opties zoals automatisch openen wanneer u aankomt bij de poort zijn mogelijk maar het kan ook geregeld worden met kaartlezers die reuze handig zijn wanneer uw poort uw bedrijf in Weert moet beveiligen.

Op afstand bestuurbaar

Wij kunnen poorten ook voorzien van afstandsbesturing zodat u nimmer naar buiten hoeft te lopen om de toegangspoort te openen. Deze afstandsbesturing kan een vaste console zijn maar een mobiele afstandsbediening is ook mogelijk.

Neem contact op voor een mooie offerte

Zoekt u een bedrijf dat poorten in Weert kan leveren? Vul dan het formulier in op de website of bel ons op voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs in Weert om samen met u te kijken welke toegangspoort het meest geschikt is en u krijgt dan van ons een hele mooie offerte die geheel vrijblijvend is.