Een fraai hekwerk om uw tuin

Heeft u een tuin en wilt u deze voorzien van het mooiste tuinhek dat er te krijgen is? Neem dan contact op met Riva Hekwerk. Wij zijn de specialist voor uw tuinhek in Helmond en zorgen ervoor dat uw hek staat als een huis wanneer wij het geplaatst hebben. Wij leveren verschillende soorten hekwerken zoals staalmat, gaas en sierhekwerken en kunnen tevens de poorten leveren inclusief opties om de poorten automatisch te openen en te sluiten.

Bij ons staat een hek als een huis

Wanneer u bij ons een tuinhek in Helmond laat plaatsen dan garanderen wij dat het hek staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat het hekwerk niet verzakt en rechtop blijft staan. Tevens gebruiken wij alleen de beste materialen zodat u er zeker van kan zijn dat u duurzaamheid aanschaft met een hekwerk van ons. Riva Hekwerk heeft een naam hoog te houden in Helmond en dat gaan we ook zeker voor u doen wanneer wij het tuinhek in Helmond komen plaatsen bij u.

Een stevig gaashekwerk om uw tuin

Het meest gebruikte hekwerk voor algemeen gebruik is het gaashekwerk. Dit is uitermate geschikt om grote oppervlaktes mee te bestrijken en we kunnen de hekken in diverse hoogtes leveren. Dit is een hele mooie optie wanneer u een goedkoop tuinhek wilt laten plaatsen in Helmond.

Een fraai staalmathekwerk met uitstraling

Wilt u meer uitstraling en iets stevigers? Denk dan aan een staalmathekwerk. Wij leveren deze hekken in Helmond voor de beste prijzen en garanderen u top klasse en duurzaamheid door het materiaal dat wij gebruiken. En ook voor dit tuinhek garanderen wij dat het zal staan en zal blijven staan zoals wij het geplaatst hebben.

Top klasse sierhekwerken

Wilt het alleen het allermooiste en wilt u iets speciaals? Dan is een sierhekwerk de beste keuze voor u. Wij kunnen uw sierhek helemaal op maat laten maken inclusief een prachtige poort die geheel in de stijl van uw tuinhek is gemaakt.

Poorten die handmatig en automatisch openen

Uiteraard moet er ook een poort in uw tuinhek verwerkt worden. Wij leveren poorten die handmatig maar ook geheel automatisch geopend kunnen worden vanuit uw woning.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.