Een prachtig hek om uw tuin

Heeft u plannen om een mooi tuinhek om uw tuin te laten plaatsen en bent u hiervoor op zoek naar een bedrijf dat het mooiste tuinhek in Weert kan leveren? Neem dan contact op met Riva Hekwerk. Wij leveren tuinhekken van top klasse en verzorgen ook de poorten van uw tuinhek. Bij ons bent u er zeker van dat het hek staat als een huis en jarenlang mee zal gaan. Lees verder over de mogelijkheden in Weert of neem contact op voor meer informatie.

Wij zijn de specialist in hekwerk van top klasse

Wij zeggen niets teveel wanneer wij claimen dat wij top klasse tuinhekken leveren. Riva Hekwerk heeft dan ook een naam hoog te houden in Weert en dat zijn we zeker ook van plan wanneer u een tuinhek in Weert laat plaatsen door ons. Wij gebruiken alleen top kwaliteit materialen en bij de plaatsing laten wij ook niets aan het toeval over. Het hekwerk staat gewoon als een huis wanneer wij het opleveren.

Gaashekwerken voor grote oppervlaktes

Heeft u een grote tuin in Weert en zoekt u hiervoor een geschikt hekwerk? Laat dan een gaashekwerk plaatsen door ons. Wij leveren dit type tuinhek met grote regelmaat en wij hebben al bij diverse klanten laten zien dat onze gaashekwerken van top klasse zijn.

Een prachtig mooi staalmathekwerk

Wilt u wat mooiers in uw tuin? Denk dan aan een staalmathekwerk. Dit hekwerk is mooier en steviger dan een gaashekwerk en biedt meer mogelijkheden om er iets moois van te maken. Wij kunnen diverse motieven leveren voor dit hekwerk in diverse kleuren. Bent u dus op zoek naar een tuinhek in Weert dat net even iets anders is dan normaal dan maakt u met dit hek een beste keuze.

Een prachtig mooie poort

Uiteraard hoort er een mooie poort in uw tuinhek. Wij zijn specialisten in het plaatsen van poorten en bieden verschillende opties aan om de poorten handmatig of automatisch te bedienen.

Een fraai sierhek om uw tuin

Gaat u slechts voor het allermooiste? Laat dan een sierhek door ons plaatsen. Onze sierhekken kunnen geheel op maat gemaakt worden waarbij wij ook de poorten leveren in dezelfde stijl.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.