Metalen hekwerk

Uw hekwerk met eindeloze mogelijkheden tot in detail gemonteerd! RiVa Hekwerk en Montage verzorgt al uw soorten metalen hekwerk, poorten en de montage hiervan. Bij ons staat de klant voorop en werken wij met duurzame materialen tegen de scherpste prijzen.

Ook voor geautomatiseerde oplossingen helpen wij u graag!

Hekwerken door Riva

Hekwerken zijn er in vele soorten en maten en kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals het afbakenen van terreinen, het beveiligen van eigendommen en het beschermen van dieren. Benieuwd naar de mogelijkheden van enkele veelvoorkomende soorten hekwerken?

Gaashekwerk

Gaashekwerk is een veelgebruikt type hekwerk dat bestaat uit een gaaswerk van verzinkte draden. Het is relatief goedkoop en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Het biedt enige bescherming tegen ongewenste indringers en kan ook worden gebruikt als afscherming voor bijvoorbeeld dieren.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is een sterker en duurder type hekwerk dat bestaat uit metalen spijlen die op regelmatige afstanden van elkaar zijn geplaatst. Het biedt een hoge mate van veiligheid en kan worden gebruikt om eigendommen af te schermen en te beveiligen.

Dubbelstaafmatten

Dubbelstaafmatten zijn een type hekwerk dat bestaat uit twee horizontale draden die door verticale draden met elkaar zijn verbonden. Het is sterker en duurzamer dan gaashekwerk en biedt een goede beveiliging tegen ongewenste indringers.

Naast deze drie veelvoorkomende soorten hekwerken zijn er ook nog andere types, zoals spandraadhekwerk, sierhekwerk en elektrische hekwerken. De keuze voor het juiste type hekwerk hangt af van de specifieke eisen en wensen van de gebruiker en de omgeving waarin het hekwerk wordt geplaatst.

Leveren en monteren van hekwerk

RiVa hekwerk en montagebedrijf is gespecialiseerd in het leveren en monteren van metalen hekwerken en poorten zoals gaashekwerk, dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk, sierhekwerk, plantsoenhekwerk, doorrijbeveiliging, draaipoorten, railpoorten en vrijdragende schuifpoorten. Tevens hebben wij de beschikking over een zeer uitgebreid assortiment sierpoorten in metaal en aluminium. Deze hekwerksystemen worden klantspecifiek gemaakt en deskundig geplaatst. RiVa hekwerk is een ervaren organisatie waarbij de klant altijd centraal staat.

Ook voor een hekwerk in Weert, Valkenswaard, Helmond en Eindhoven en omgeving komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.