Een fraai hekwerk om uw tuin

Heeft u een tuin en wilt u deze laten voorzien van een hekwerk? En zoekt u hiervoor een leverancier die het beste tuinhek in Valkenswaard kan leveren? Neem dan contact op met Riva Hekwerk. Wij leveren de beste tuinhekken in Valkenswaard voor de beste prijzen en garanderen dat uw tuinhek op de juiste manier geplaatst wordt. Wij leveren ook de poorten voor uw tuin inclusief opties om de poorten geheel automatisch te openen.

De tuinhekken specialist

Riva Hekwerk zegt niets teveel wanneer wij claimen dat wij slechts voor top klasse gaan. Onze hekken staan als een rots wanneer ze geplaatst zijn door onze vakmensen en wij garanderen een lange levensduur voor uw tuinhek in Valkenswaard. Wij willen onze naam in Valkenswaard graag hoog houden en garanderen u dan ook dat wij dat ook waar zullen maken wanneer wij uw tuinhek in Valkenswaard komen plaatsen.

Een groot gaashekwerk om uw tuin

Heeft u een grote tuin in Valkenswaard, en wilt u deze helemaal laten omrasteren? Dan is een gaashekwerk een uitstekende optie. Met deze tuinhekken kunnen wij grote oppervlaktes bestrijken. Wij kunnen dit tuinhek in verschillende hoogtes leveren en kunnen tevens opties aanbieden om doorkijk te voorkomen.

Fraai staalmathekwerk met uitstraling

Wilt u een stapje hoger dan kunt u kiezen voor een staalmat hekwerk. Dit leveren wij in verschillende kleuren en hoogtes. Dit type tuinhek is uitstekend geschikt om meer uitstraling te geven. Tevens zijn deze hekken steviger dan gaashekwerken.

Prachtig mooi sierhekwerk

Gaat u alleen voor het allermooiste? Dan is een sierhekwerk de allerbeste optie voor u.

Wij leveren fraaie sierhekwerken in Valkenswaard die we op maat kunnen maken voor u. Uiteraard maken wij het geheel compleet met een prachtige poort die het helemaal af maakt. Met een sier tuinhek geleverd door ons maakt u echt iets moois van uw tuin.

Automatische poorten

Wij leveren ook de poorten voor uw hekwerk.
Wij kunnen opties aanbieden om uw poort geheel automatisch te laten openen maar u kunt ook kiezen voor een afstandsbediening waarmee u de poort in uw auto of uw huis kunt openen.

Heeft u een vraag?

Kom in contact

Heeft u een vraag? Leuk! wij geven graag ons advies.
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.